Om os

Rengøring er ikke bare rengøring

I vores koncept hedder det sig miljøbevidst, miljøvenligt, kvalitets og effektivt rengøring.

Hos Kers 2012 er rengøring ikke bare rengøring. Vi er meget mere, vi fokuserer på kvalitet og effektiviten samt miljøet hos kunden og vores medarbejdere.

Rengøring skal være en specialitet hos Kers 2012. Vi bruger kun miljørigtige rengøringsprodukter med henblik på at skåne omgivelserne og medarbejderne bedst muligt.

Dette kende-tegner Kers 2012. Rengøring er hårdt fysisk arbejde, som vi vil til stadighed gør lettere ved indførsel af nye arbejdsmetoder og bedre rengørings midler.

Vi special uddanner vores medarbejdere i altid det nyeste special udstyr og miljøvenlige rengørings midler. Derfor uddanner vi vores personale til at håndtere produkterne og giver medarbejderne indflydelse på deres arbejde. Dette gør os i stand til at løse opgaverne i topkvalitet.

Virkelig seriøs rengørings virksomhed

Her har De muligheden for at få fat i en virkelig seriøs rengørings virksomhed, der altid er positivt indstillet på at løse opgaverne til deres fulde tilfredshed. Husk vi er et godt alternativ der løser opgaverne for flere og flere, det forpligter os til hele tiden at være på toppen med kvaliteten.

Ønsker De samarbejde med folk man kan have tillid til?​

Vil du gerne have et gratis, uforpligtende tilbud?​

Send en besked

Ring mig op